luni, 24 mai 2010

Letters to Juliet

"Letters to Juliet" o are in rol principal pe Amanda Seyfried, blonda superba si gratioasa care ne-a incantat in filme precum "Mamma mia" si "Dear John"

Amanda, aflata in vacanta cu logodnicul ei la Verona gaseste o scrisoare datata din anul 1951 si decide sa-i raspunda femeii care isi cauta iubitul cu care a trait o poveste de dragoste multi ani in urma, in timpul unei vacante petrecute in Italia. Incurajand-o pe aceasta femeie sa-l caute pe barbatul pe care l-a iubit in tinerete, tanara americanca declanseaza un lant de evenimente prin care isi gaseste iubirea adevarata.

Acest film se incadreaza perfect in categoria comediilor romantice. "Letters to Juliet" este intr-adevar un film romantic dar nu atat de siropos pe cat este de amuzant. Are cateva parti foarte amuzante. Mi-era dor sa vad un film atat de frumos si linistitor ca acesta si sa las la o parte lucrurile serioase si sa visez cu ochii deschisi la o dragoste atat de profunda cum este cea dintre Romeo si Julieta. Este un film realist, amuzant si plin de optimism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu