luni, 7 iunie 2010

Sex and the City 2

Prietenia, pasiunea pentru moda si umorul sunt transpuse pe ecran cu prisosinta de “Sex and the City 2”. Cele patru prietene Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon) isi urmeaza cursul vietilor lor tumultoase si povestile de dragoste pasionante intr-o urmare cu adevarat reusita.

Daca in prima parte s-a pus accentul mai mult pe relatii, pe trecerea de la o relatie la o casnicie, pe renuntatul la celibat, in a 2-a parte s-a pus accentul pe ce se intampla dupa ce spui "DA" si pe copii. Ceea ce reprezinta totusi nucleul comun al acestor doua parti este prietenia.

Viata celor patru prietene este de acum tot ceea ce si-au dorit, dar pe fete le mai asteapta o aventura sub soarele torid, in cel mai luxos si exotic loc din Orientul Mijlociu unde misterul le intampina la fiecare pas. Cele patru prietene evadeaza din rutina rolurilor traditionale de sotii si mame.

Cele patru femei extrem de interesante, complexe, stilate arata ca se simt bine indiferent daca au 20 sau 40 de ani.

Tinutele lor sunt super asa cum ne-am obisnuit deja,replicile sunt la fel de spumoase iar locatia aleasa in film te trimite cu gandul la vacanta.

Este un film ideal de vazut si comentat intre prietene, deoarece numai o femeie poate intelege toate subtilitatile filmului.

Un comentariu: