miercuri, 5 mai 2010

Hachiko: A Dog’s Story

Hachiko: A Dog’s Story este o drama care ii are ca actori principali pe Richard Gere si Sarah Roemer. Personajul principal insa este patrupedul care face deliciul acestui film.

Este un remake al filmului japonez Hachiko Monogatari din 1987 şi e bazat pe o poveste reală de loialitate a unui catel fata de stapanul lui, petrecută în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea. Filmul urmăreşte relatia speciala care se infiripa pe viata intre un profesor universitar si un caine descoperit din intamplare (sau destin) intr-o gara.

Se pare ca japonezii au ridicat un monument pentru el in locul unde cainele isi aştepta mereu stăpânul. Dupa ce am vazut acest film într-adevăr pot spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele. Cat de dureros este cand vezi pe strada unii oameni care-si bat joc de animale fara niciun motiv doar ca sa se mai amuze putin.

Merita privit si originalul acestui remake. Il recomand din suflet, este un film de nota 10 care sigur va va umple ochii de lacrimi pe tot parcursul filmului. Asa ca nu incepeti sa va uitati la film fara sa va inarmati cu un pachet de servetele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu