miercuri, 21 aprilie 2010

The Back-Up Plan

The Back-Up Plan este o comedie romantica care ii are ca actori principali pe Jennifer Lopez si Alex O'Loughlin.Premiera in Romania a filmului va fi pe 18.06.2010.

Povestea filmului se se bazeaza pe disperarea femeilor trecute de 35 ani care nu l-au gasit inca pe barbatul perfect alaturi de care sa intemeieze o familie. Zoe (Jennifer Lopez) decide sa rezolve problema pe cont propriu si sa devina mama prin procedeul fertilizarii in vitro. Destinul face ca in ziua in care este anuntata ca a ramas insarcinata cu gemeni, Zoe il intalneste pe barbatul visurilor ei. Stan (Alex O'Loughlin) este intr-adevar barbatul perfect inteligent, frumos si sincer. Atunci cand Zoe ii marturiseste ca este insarcinata lucrurile se complica dar isi pastreaza nota comica.

Jennifer Lopez m-a impresionat in filmul acesta, are intr-adevar un farmec aparte in rolurile din comedii romantice. Filmul este o comedie spumoasa, am ras cu lacrimi la pataniile celor doi indragostiti. Te pune pe ganduri in privinta copiilor si a responsabilitatii uriase pe care acestia o reprezinta in viata unui cuplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu