marți, 20 aprilie 2010

Clash of titans

'Clash of titans' reprezinta o adaptare a Legendelor Olimpului. Pe mine m-a fascinat mereu mitologia si speram sa regasesc toate elementele mitologice in acest film.

Si intr-adevar nu am fost deloc dezamagita de acest film iar experienta 3D i-a amplificat efectele speciale.

Filmul il are in centrul actiunii pe Perseu (Sam Worthington) care isi doreste să-şi razbune familia omorata de furia lui Hades (Ralph Fiennes), zeul Infernului. Perseu, jumatate zeu, jumatate om conduce o misiune periculoasă pentru a-l înfrânge pe Hades si pentru a-l impiedica pe acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus (Liam Neeson),tatal adevarat al lui Perseu.

Călătoria plină de pericole pe taramuri interzise a lui Perseu este fascinanta si te tine cu sufletul la gura tot filmul.

Dupa parerea mea, este un film ideal, timp de 106 minute te departeaza de realitatea cotidiana si te poarta intr-o lume mitologica, magica, de vis.

Filmul are o distributie de exceptie care a asigurat jumatate din succesul filmului: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington , Gemma Arterton, Jason Flemyng, Danny Huston, Alexa Davalos etc. Filmul este distribuit de Warner Bros Pictures.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu